Να στείλετε μήνυμα
aboutus

ANGELS Dental Implant Solutions Center

ANGELS Dental Implant Solutions Center ANGELS Dental Implant Solutions Center ANGELS Dental Implant Solutions Center
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Ωκεανία
Μάρκες: ΑΓΓΕΛΟΙ
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: >1000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το οδοντικό κέντρο λύσεων μοσχευμάτων ΑΓΓΕΛΩΝ είναι μια από την εθνική επιχείρηση υψηλός-τεχνικής και ένα από το επαγγελματικό κέντρο άλεσης στην Κίνα, η οποία προσφέρει στους οδοντιάτρους τις καλύτερες λύσεις της υψηλότερων ποιότητας και της ακρίβειας στο implantology. Ενσωματώνουμε την Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις, και συμμετέχουμε κυρίως στο οδοντικό σύστημα μοσχευμάτων, τα χειρουργικά εργαλεία μοσχευμάτων και τα ψηφιακά προϊόντα επισκευής μοσχευμάτων.

       

Η εστίασή μας είναι στην ύπαρξη αξιόπιστος και αξιόπιστος οδοντικός κατασκευαστής μερών μοσχευμάτων και τη βελτίωση των ζωών των ασθενών και των οδοντιάτρων σε όλο τον κόσμο με την παροχή της πλήρους κορυφαίας ποιότητας, των καινοτόμων και προσιτών λύσεων που υπερβαίνουν τα πρότυπα της τελειότητας στο γρήγορα αυξανόμενο τομέα του οδοντικού implantology.

 

 

Κίνα ANGELS Dental Implant Solutions Center Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τα προϊόντα μας έχουν περάσει τη δοκιμή και την πιστοποίηση της γερμανικής TUV εξεταστικής αντιπροσωπείας, και έχουν το πιστοποιητικό ISO13485. Οι πρώτες ύλες χρησιμοποιούμενες είναι όλα σημαντικά σήμα στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα, έτσι δεν έχετε καμία ανησυχία. Έχουμε την ακρίβεια περισσότερο από 10 επεξεργαμένος τις μηχανές στη μηχανή, οι οποίες μπορούν να αποκριθούν γρήγορα και να καλύψουν τις απαιτήσεις διαταγής σας.

Κίνα ANGELS Dental Implant Solutions Center Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα ANGELS Dental Implant Solutions Center Εταιρικό Προφίλ 2

 

Υπηρεσία

Το οδοντικό κέντρο λύσεων μοσχευμάτων ΑΓΓΕΛΩΝ είναι δεσμευμένο στη βοήθεια των οδοντιάτρων και των οδοντικών εργαστηρίων να επιλυθούν τα προβλήματα, και να ικανοποιήσει κάθε πελάτη με την άριστη ποιότητα.

 

Ολόκληρη η σειρά υπηρεσιών μας όπως επόμενη:

 

* Άλεση μερών μοσχευμάτων

- Βάση τιτανίου

- Προσωρινή συναρμογή

- Συναρμογή Premill

- Straihgt/ψαρευμένη συναρμογή

- Πολυ ευθεία/ψαρευμένη συναρμογή

- Θεραπεύοντας ΚΑΠ

- UCLA (πλήρη πλαστικό/Crco)

- Ανάλογο (πολυ ανάλογο)

- Αντιμετώπιση εντύπωσης μεταφοράς

 

- Βίδα

- Κατσαβίδι

… κ.λπ….
* CAD/CAM υπηρεσία
* Το σχέδιο βιβλιοθήκης Exocad/3Shape και δημιουργεί
* Άλλες οδοντικές λύσεις

 

Κίνα ANGELS Dental Implant Solutions Center Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Η ομάδα παραγωγής και σχεδίου αποτελείται από μια ομάδα πεπειραμένου προσωπικού που έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην οδοντική βιομηχανία μοσχευμάτων. Ήταν είναι γνωστοί οδοντίατροι, managerment των παγκόσμιας ποιότητας εμπορικών σημάτων μοσχευμάτων, και των οδοντικών τεχνικών εργαστηρίων.

 

Επομένως, έχουμε καθιερώσει ένα πλήρες σύνολο διαδικασιών εργασίας στο σχέδιο προϊόντων, την παραγωγή και την επεξεργασία, τον ποιοτικό έλεγχο και άλλες πτυχές. Αυτό το λεπτό σύστημα διαχείρισης έχει επιτρέψει στα προϊόντα μας για να φθάσει στα υψηλά πρότυπα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων των νοσοκομειακών γιατρών που στηρίζονται σε τους τα τελευταία χρόνια.

 

Κίνα ANGELS Dental Implant Solutions Center Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας